Set your intention for 2019!

SANKALPA MEDITATION WORKSHOP Med Ulrica Norberg

Söndag 30 december 2018  

Plats: Yoga Shakti Slussen, Högbergsgatan 30A
Tid: kl.14.00-17.00
Pris: 350 kr
Anmälan: Mejla namn och telnr till info@yogashakti.se
Betala kursavgiften till BG: 271-8203 (bet referens: "Sankalpa")

(Will be taught in English if there are english speaking attendance)

Sätt intentionen för 2018!

Känner du att du behöver ny inspiration, vill komma vidare i din personliga utveckling, få en tydligare karta att följa, fördjupa fokus och öka din kreativitet, styrka och balans? Då är denna meditations workshop helt i den linjen. Och både du som avancerad yogi och meditatör liksom nyfrälst yogi kommer att få ut mycket av denna stund.

Detta är en Workshop för dig som vill ta en stund och via specifika yogameditativa tekniker, frammana din riktning, hur du ska fokusera din energi under 2019. Sätta ditt fokustema helt enkelt.

Ulrica har lett Sankalpa meditation under flertalet år nu och förra året kom det många till yoga Shakti och många som inte fick plats. I år gör vi denna workshop något längre så du kommer att få tid efter meditationen att få hjälp till analys av det som kom upp. Så för dig som varit med tidigare kommer nu i år mer material och tydligare riktning.

Stunden tillsammans börjar med en halvtimmes genomgång av metoden samt om sankalpa, följt av 45 min förberedande yogaasana sekvenser.  I dessa yogasekvenser integrerar vi olika fokuserings och koncentrationstekniker som har som syfte att öka ett inre lugn och skarpare närvaro. När du kommit in i kroppen, sätter vi oss bekvämt och tar en stunds andningsträning för att leda bort spänning ur andetaget och sinnet och lugna ner nervsystemet och hjärnan. Den aktiva delen avslutas med en längre avslappning och återhämtning. Därefter kommer Ulrica leda en workshop tillsammans med er där ni får arbeta fram ert fokus tillsammans med Ulrica som bollplank och ledsagare. Många gånger är det som kommer upp abstrakt så att bolla dessa bilder eller ord med en erfaren lärare är guld värt.

 

Om Sankalpa Meditation:

Yogatraditionen erbjuder en särskild form och en meditations formel för att få fram tydliga riktningar att anlägga arbete för att förverkliga mål, drömmar och medvetenhet- utan att be dig att ändra vem du är.
Sankalpa betyder "att lösa upp" på sanskrit och det vi fokuserar på att lösa upp är hinder. Ju klarare intention och målbild man har, desto mindre störning av oklara tankar i form av för många riktningar och destruktiva känslolägen. Sankalpan ligger inom oss, inuti närvaron, i stillheten. Och när vi blåst bort molnen från vår inre himmel, först då kan vi uppfatta vår sankalpa. Den framställer sig ofta som en bild, en färg, ett objekt eller ett ord.

Workshopen kommer att ge dig verktyg för att uppnå ditt nya års resolutioner inom alla aspekter av ditt liv: personligt, professionellt, emotionellt och andligt.

 

 

 

 

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Måndag: 09.00-19.30
Tisdag: 09.00-19.30
Onsdag: 11.00-19.15
Torsdag: 09.00-19.30
Fredagar:09.00-17.00
Lördagar: 09.30-13.30
Söndagar: 10.30-17.30

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna