The Essence of Life – Prana Vayus Flow

Välkommen på en klass som guidas av Helena Wintre och Ulrica Norberg. Du får följa med på en resa genom kropp och sinne, igenom dina olika filter, med syfte att skapa mer skärpa i och för att komma tillbaka till klarhet i din essens, innersta kärna.

Fredag 20 april kl.17.00-19.00
Pris: 350 kr
Med Helena Wintre och Ulrica Norberg

Boka din plats med namn och telnr till: info@yogashakti.se

Välkommen på en klass som guidas av Helena Wintre och Ulrica Norberg.

Du får följa med på en resa genom kropp och sinne, igenom dina olika filter, med syfte att skapa mer skärpa i och för att komma tillbaka till klarhet i din essens, innersta kärna. 

Temat denna kväll är Prana Vayus Flow. Prana betyder livsenergi och är det som håller samman all energi runt omkring och i oss enligt yogisk filosofi. Genom yogarörelser, meditation, andningstekniker och ett sunt leverne renar vi vårt energisystem så att livskraften kan flöda bättre i form av ökad cirkulation, mer inspiration, kraft, vigör och styrka. Prana är en subtil form av energi som finns i luft, vatten, föda och solljus, den livnär all materia vi har omkring oss. Genom att utföra yoga och meditation sägs det enligt den yogiska filosofin att vi får ett ökat flöde av Prana/livsenergi i kroppen och på så vis har möjlighet att utöka vår vitalitet och energi. På detta sätt kan vår kropp återfå en känsla av stillhet, flexibilitet och intuition.

Prana fördelar sig i kroppen genom fem olika filter eller sätt (prana, apana, samana, udana, vyana), i fem olika områden, dessa är Vayus. För mycket eller för lite Prana i ett visst område sägs enligt denna filosofi skapa obalans (sjukdom i kroppen, sinnet eller i känslorna). Målet är att alla fem områden ska samspela med varandra, kommunicera och samarbeta. Då uppstår ökadhomeostas, jämvikt.

Helena och Ulrica ger dig en klass som innehåller flöde, core arbete, andning, meditation och pranayama som tar dig igenom alla filter, för att filtrera dig emot din essens. 

Inte att missa!

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Måndag: 09.00-19.30
Tisdag: 09.00-19.30
Onsdag: 11.00-19.15
Torsdag: 09.00-19.30
Fredagar:09.00-17.00
Lördagar: 09.30-13.30
Söndagar: 10.30-17.30

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna