1-6 Aug: Yoga retreat

Yoga, meditation och mindfulness med Ywonne & Rikard

Yoga och meditations retreat i det gröna, vackra Roslagen. Omgivna av orörd skog och hav med bad vid egen brygga, vedeldade bastubad och levande natur!

I denna retreat kommer vi fokusera på att hitta in i stillhet.
I stillheten börja utforska efter vårt hjärtas längtan, vad som är viktigt för oss.
I processen när vi tittar på det som är meningsfullt så kommer ofta rädslor hinder eller ursäkter som ett skäl till varför vi inte lever det liv vi längtar efter.
Vi kommer ha tid för reflektion över vad vi vill skapa för oss och hur vi kan släppa de mönster och tankar som håller oss tillbaka. Ibland håller vi kvar gamla illusioner och ideer från vårt förflutna som kanske gynnat oss tidigare men i dagsläget inte låter det oss inte leva vårt liv fullt ut ifrån hjärtat.
Med hjälp av anusarans transformerande principer, Yin Yogan och Restorative för att stanna länge i formerna och ge oss möjlighet till kontakt med hjärtats lust.
Genom andra tekniker så som Body Mind Centering, Pranayama, meditation och compassion mind training, kommer vi hitta in i en plats i oss själva där vi kan börja nära och skifta vårt medvetande och val till att skapa en ny plattform, att leva utifrån kroppens och hjärtats visdom.

Exempel på hur en dag ser ut:
kl.07.00 Meditation
kl.08.00 Yoga
kl.10.00 Frukost
kl.13.00 Lunch
kl.15.30 Teknikfördjupning, yinyoga m.m.
kl.18.30 Middag
kl.20.00 Filosofi/meditation/föreläsning

Pris: 5700 kr (inkluderar mat, yoga och delat boende)
Plats: (se vägbeskrivning nedan) Skeppsmyravägen 100, 764 53 Björkö-Arholma
Tid: Tisdag 1 aug - sön 6 aug
Boka: Mejla namn och telefonnummer till info@yogashakti.se

Ywonne Källström

Ywonne har mer än 20 års erfarenhet av samtals- behandling. Hon är utbildad inom kognitiv psykoterapi/ kognitiv beteendeterapi samt DBT (dialektisk beteendeterapi) med tyngdpunkt på mindfulness/ medveten närvaro och inlärning av nya färdigheter.

Hon är även certifierad Viryayogalärare och utbildad lärare Yin yoga och Restorative och högt uppskattad för sina teman och närvaro i sina klasser. Hon håller även kurser i Mindfulness på Yogashakti och för Nordiska yogainstitutet.

Ywonne ger också behandlingar i taktil massage.

Rikard Skogberg

Rikard började sin yoga med Ashtanga yogan och gjorde sin första lärarutbildning inom integral yoga i New York och sökte sig sedan vidare och fann Anusarayogan.

Rikard lägger fokus på att i yogan hitta en balans mellan det fysiska och andliga och att kunna integrera detta både i klassen men också ta med det ut i vardagen "off the mat".

Han gillar att undervisa en dynamisk klass med flow och samtidigt fokus på linjering och att integrera en medvetenhet på energi, intuition och kreativitet.

Rikard utbildar sig för närvarande till Osteopat samt ger behandlingar i Craniosacral, Hawaiiansk massage och klassisk massage.

 

Om vår kock, Karolina Lallerstedt
Jag heter Karolina Lallerstedt och har en passion för smaker. Jag har under många år gjort all slags catering och mycket matlagning i yogasammanhang. Jag lever och arbetar annars med mina hästar på en fantastisk ö i Mälaren. Min grundsyn är att vi behöver öva våra västerländska hjärnor på ett holistiskt tänk. Jag är i grunden kinesisk medicinskt utbildad, har arbetat mycket med massage och healing och idag försöker jag förena alla mina världar och dela med mig av mina erfarenheter. Att njuta av stunden och livet är det jag vill ge er i var måltid som serveras, sällan lagad på recept utan på pur inspiration och en kärlek till råvarorna.

FÄRDBESKRIVNING

MED BUSS

Från Stockholm (Tekniska högskolan) ta blåbuss 676 till Norrtälje busstation. I Norrtälje byt till anslutande buss 636 (Kontrollera på sl.se vilka avgångar som har anslutning). Buss 636 går hela vägen fram till oss (Busshållplatsen heter "Harnäsvägen"). Stockholmstaxa med SL-kort.

MED BIL
Från Stockholm kör E18 norrut mot Norrtälje. I Norrtälje ta väg 76 norrut. Strax före Söderbykarl lämna väg 76 och fortsätt väg 283. Sväng höger vid skyltning mot Barnens Ö, Simpnäs och Östersjö brygga. Passera Bagghusbron och fortsätt söderut mot Östersjö brygga.
Adress: Skeppsmyravägen 100, 764 53 Björkö-Arholma

Yogashakti

Timmermansgatan 10
E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Måndag: 09.00-19.30
Tisdag: 09.00-19.30
Onsdag: 11.00-19.15
Torsdag: 09.00-19.30
Fredagar:
09.00-12.00,
14.00-17.00
Lördagar: 09.30-13.30
Söndagar:
10.30-13.00,
15.00-17.15

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna