• Hitta oss på:
  • Språk:

Yoga fördjupningskurs 100 h start februari 2015

med Anja Bergh och Helena Wintre

Förändra upplevelsen av ditt liv, transformera din kropp och utforska ditt eget värde! En utbildning i personlig transformation genom yoga och livsstilsförändring!

Följ med Anja Bergh, Helena Wintre - Anusarayogalärare och Heather Umlah - Healing Foods Expert - i en fördjupningskurs där vi praktiserar och studerar de transformerande yogiska konstformerna av asana, meditation och andning, att äta for läkande och glädje, och närvarotekniker för personlig utveckling och tillfredställelse.

Vi kommer gå igenom följande:

  • Anusara Yogans "Universal Principles of Alignment", grunden för förståelse av kroppens möjligheter för styrka, flexibilitet och transformation.
  • Upplyftande Tantriska tekniker som kan skifta din approach till livet på flera plan.
  • Utövning och verktyg för känslomässig frihet och för att rensa gamla mönster av känslor och uppförande som blockerar eller begränsar oss.
  • Eating for Freedom: Föreläsningar om hur du kan bättre förstår din relation till mat och hur du kan förändra dina matvanor. Genomgång av mat som läkning, superfoods och optimal hälsa. Det du inte kommer få är en "rätt eller fel" lista, utan istället kunskap om varför vi gör som vi gör med mat och vad som kan ta dig vidare!
  • Meditation, Mantra, Pranayama, och andra Yogiska tekniker.
  • Styrkan och det heliga i alla våra relationer och att leva med hjärta och själ som ledstjärna.
  • Grundläggande tekniker och utforskning av Body Mind Centering, energi-kroppen, organ-kroppen och experientiell anatomi.

Kursdagarna startar 09:00 ca och slutar 17:00, varje dag. Förmiddagen är aktiv asana, eftermiddagen föreläsningar, övningar och kontemplation.

Vi välkomnar alla sorters elever, från nybörjare till avancerade utövare och dom av er som redan undervisar. Kursen är till för er som är redo för djupt arbete och lärande och för en positiv förändring av ditt liv. Hur erfaren du är som yogi spelar ingen roll, du kommer bli mött där du är, och hållen plats för att utvecklas långsamt eller snabbt.

Datum för hela kursen (totalt 100 h):
4-8 februari
6-8 mars
17-19 april
5-7 juni

Pris:
Det går bra att dela upp kostnaden på fler betalningstillfällen med slutbetalning den 25 maj.

Anmälan: info@yogashakti.se

 

Yogashakti

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM
Tel: 0707-906 906

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM
Tel: 0707-90 67 87


E-post: info@yogashakti.se

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna