• Hitta oss på:
  • Språk:
Sweat it out - killgrupp

Sweat it out - killgrupp

Känner du att du skulle vilja träna och prata med andra män? I den här slutna gruppen kommer vi under 8 tillfällen ses och göra detta.

Vi börjar våra träffar med ett träningspass på ca 45 minuter där vi jobbat med kroppen och svettas. Träningen fungerar för alla oavsett fysisk nivå, allt vi gör går att anpassa individuellt så att både den ovana och den vana får rätt nivå för sig själv. Vi kommer i träningen jobba funktionellt med kroppen och få utmana både styrka, rörlighet, balans mm.

Efter träningen tar vi något att dricka (det kommer finnas te, kaffe, vatten på plats) och slår oss ned för Eftersnack, att prata om våra tankar, funderingar, problem eller bara saker som hänt. Det finns inget ämne som vi inte kan prata om. Kommer inget upp kommer jag att ha ämnen som vi diskuterar kring.

Vi vet att det är viktigt att ha sammanhang där vi kan få samtala och prata om allt för att vi ska må bra psykiskt. Vi vet dessutom hur viktigt det är med fysisk rörelse. Här du ett tryggt forum där du får bägge dessa saker.

Onsdagar kl.17.30-20.00
Datum: 8 tillfälllen, 4 sep - 23 oktober
Pris: 2800 kr
Plats: Yogashakti, Högbergsgatan 30A (Slussen)

Anmälan:
Mejla namn och telnr till info@yogashakti.se
Betala anmälningsavgiften på 1400 kr till BG: 271-8203 (ref: Killgrupp)
Resterande kursavgfit betalas senast 30 augusti

I gruppen gäller en öppen och icke dömande attityd där vi med nyfikenhet stöttar och hjälper varandra i våra funderingar och problem. Allt som sägs i gruppen stannar där och vi kommer lova varandra att hålla ett tystnadslöfte. Det är viktigt för att alla ska känna sig trygga i att kunna dela med sig av sina tankar och känslor.

Viktigt att veta är att det finns inget krav på att dela med sig väl på plats, om man vill kan man komma och bara sitta med och lyssna.

Det är begränsat antal platser, och när väl gruppen börjat tas ingen ny deltagare in.

  

Magnus Hagström

Magnus har jobbat med träning och hälsa i 25 år, mer eller mindre i perioder. Sedan 10 år tillbaka driver han sitt egna företag där han jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal, ledarskapsutveckling, grupputveckling, utbildning och föreläsningar. 

 

 

Yogashakti

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM
Tel: 0707-906 906

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM
Tel: 0707-90 67 87


E-post: info@yogashakti.se

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna