Mindfulness

Mindfulness kurs med tema 'compassion'

En mindfulnesskurs i medveten närvaro med tema medkänsla och kärleksfull vänlighet. Detta förhållningssätt till sig själv och omvärlden är inget nytt. Att möta världen och sig själv genom dessa glasögon är 2000 år gammalt.

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet där du skapar en inre trygghet för att kunna hantera livets upp-och nedgångar. Det är en förmåga som hjärnforskningen har visat att det går att träna upp och som gör att du förändrar områden i hjärnan. Genom att träna dig i mindfulness får du lättare att bland annat aktivera trygghet och lugna ner dig själv när du känner stress eller oro. Du lär dig att hantera tankar och reglera dina känslor och skapar förutsättning för bra relationer med andra. 

Ofta befinner vi människor oss i kampen om att bli av med obehag och hålla fast i det som är behagligt. Det gör att vi sällan kan slappna av och tillåta livet att vara som det är. Medkänsla och kärleksfull vänlighet hjälper oss att hantera livet på ett annat sätt. Istället för att pressa oss till att göra saker och vara hårda och kritiska när vi möter motgångar och misslyckanden så lär vi oss att ta hand om oss själva.

Det är ett "träningsprogram" för hjärnan och hjärtat för att få kontakt med din inre vishet och godhet genom medvetenhet, medkänsla och kärleksfull vänlighet. Anmäl dig med intentionen att träna dagligen. 

Du kommer både få skrivet material och ljudfiler med övningar efter varje kurstillfälle.

Kursinformation

Tid: Onsdagar kl.17.30-19.00, 7 ggr
13/2, 20/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4
Uppehåll sportlov 27/2

Adress: Högbergsgatan 30 A (T-bana Slussen eller Medborgarplatsen)
Lärare: Ywonne Kälsström
Pris:
1 750 kr

Anmälan

Mejla namn, adress och telefonnummer till info@yogashakti.se samt betala kursavgiften till BG: 271-8203

 

Ywonne Källström
Ywonne har mer än 20 års erfarenhet av samtalsbehandling. Hon är utbildad inom kognitiv psykoterapi/kognitiv beteendeterapi samt DBT (dialektisk beteendeterapi) med tyngdpunkt på mindfulness/medveten närvaro och inlärning av nya färdigheter.

Hon är även certifierad Viryayogalärare och utbildad lärare Yin yoga och Restorative och högt uppskattad för sina teman och närvaro i sina klasser. Hon håller även kurser i Mindfulness på Yogashakti och för Nordiska yogainstitutet.

Ywonne ger också behandlingar i taktil massage. Läs mer här

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna