Mindfulness

Mindfulness kurs med tema 'compassion'

En mindfulnesskurs i medveten närvaro med tema medkänsla och kärleksfull vänlighet. Detta förhållningssätt till sig själv och omvärlden är inget nytt. Att möta världen och sig själv genom dessa glasögon är 2000 år gammalt.

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet där du skapar en inre trygghet för att kunna hantera livets upp-och nedgångar. Det är en förmåga som hjärnforskningen har visat att det går att träna upp och som gör att du förändrar områden i hjärnan. Genom att träna dig i mindfulness får du lättare att bland annat aktivera trygghet och lugna ner dig själv när du känner stress eller oro. Du lär dig att hantera tankar och reglera dina känslor och skapar förutsättning för bra relationer med andra. 

Ofta befinner vi människor oss i kampen om att bli av med obehag och hålla fast i det som är behagligt. Det gör att vi sällan kan slappna av och tillåta livet att vara som det är. Medkänsla och kärleksfull vänlighet hjälper oss att hantera livet på ett annat sätt. Istället för att pressa oss till att göra saker och vara hårda och kritiska när vi möter motgångar och misslyckanden så lär vi oss att ta hand om oss själva.

Det är ett "träningsprogram" för hjärnan och hjärtat för att få kontakt med din inre vishet och godhet genom medvetenhet, medkänsla och kärleksfull vänlighet. Anmäl dig med intentionen att träna dagligen. 

Du kommer både få skrivet material och ljudfiler med övningar efter varje kurstillfälle.
Frivillig kursbok: "Vart du än går är du där" av Jon Kabat-Zinn

Kursinformation

Tid: Onsdagar kl.17.30-19.00
10 okt - 5 dec, (uppehåll 31/10 höstlov och 14/11) 2018, 7 ggr

Adress: Högbergsgatan 30 A (T-bana Slussen eller Medborgarplatsen)
Lärare: Leila Andersson
Pris:
1 750 kr

Anmälan

Mejla namn, adress och telefonnummer till info@yogashakti.se samt betala kursavgiften till BG: 271-8203

 

Leila Andersson
Leila har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med personligt växande och ledarskap. Hon har flertalet utbildningar inom yoga, meditation och personlig utveckling bakom sig. Bland annat så har hon läst psykosyntesterapi, motivationspsykologi, mindfulness och ACT (acceptance and committment therapy).  Hon har studerat på Insight Yoga Institute, Nordiska Yoga Institutet och Yinyoga för Magdalena MecWeld  vars utbildningar hon även assisterar på. Hon har gått fördjupning i Anusara yoga för Helena Wintre och Jennie Liljefors.
Leila coachar klienter intuitivt i känsloterapi, stresshantering och motivation. På hennes workshops, kurser och klasser är närvaro, nyfikenhet och självmedkänsla alltid centralt.
Att förstå människors behov, längtan och berättelser är något hon brinner för och mår som bäst när hon får vara en resurs för sina medmänniskor. Hon håller egna retreat, skriver artiklar om medveten hälsa för bland andra Yogobe och leder podcasten Ett Större Liv. 
Denna kurs är för alla nivåer.

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Måndag: 09.00-19.30
Tisdag: 09.00-19.30
Onsdag: 11.00-19.15
Torsdag: 09.00-19.30
Fredagar:09.00-17.00
Lördagar: 09.30-13.30
Söndagar: 10.30-17.30

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna