• Hitta oss på:
  • Språk:
glada barn

Barnyoga 9-12 år

Med lekfullhet och glädje introduceras barnen till yogans magiska värld. Vi gör yogarörelser, andningsövningar, sångmeditationer och olika koncentrationsövningar. Samarbetsövningar, massage och skapande aktiviteter är också en del av yogastunden.

Yogan hjälper barnen att släppa på stress och spänningar och erbjuder verktyg för att hantera starka känslor. Fysiskt ger yogan ökad kroppskännedom, styrka och flexibilitet. Vi vill ge barnen en positiv upplevelse av yogans fantastiska verktyg redan tidigt så att de naturligt kan använda sig av dem i sin vardag. Varje klass avslutas med en avslappning till tonerna av tibetanska klangskålar för att hjälpa barnen att komma ned i varv.

Barnyoga 9-12 år
Vi återkommer med aktuella kursdatum.

(Se även vår Ungdomsyoga för 12-16 år här!)

Anmälan:
Mejla barnets namn och ålder samt en förälders namn och telefonummer till info@yogashakti.se

Helen Larsson

Helen har mer än 20 års erfarenhet av yoga och har utövat många olika yogaformer. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och även diplomerad barnyogalärare. Helen har mångårig erfarenhet av att leda yoga för såväl vuxna som barn. Hon organiserar yogakollon och andra aktiviteter på skolloven. Helen håller även workshops och yogaretreater, samt utbildningar i barnyoga, riktade såväl mot personal inom skola och förskola som mot yogalärare och privatpersoner. Hon är engagerad i Skolyoga, ett socialt företag som arbetar för att integrera yoga på förskolor och skolor.

Helen går för tillfället en påbyggnadsutbildning i yogahealing, samt utbildar sig till MEM (Muscle Emotion Meridian) Gongyogalärare. Våren 2016 inleder hon en instruktörsutbildning i Röstyoga. Helen är också utbildad klangmassör, diplomerad ansiktszonterapeut och utbildad i massage i förskola och skola.

Läs mer om Helen på www.yogaträdet.se

Yogashakti

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM
Tel: 0707-906 906

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM
Tel: 0707-90 67 87


E-post: info@yogashakti.se

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna