Yogamassage 2

Våra klasser

 • Anusara yoga

  Vi jobbar utifrån Anusarans principer i ett flöde med fokus på andning, närvaro och glädje.

  Nivå: Nybörjare-fortsättning. 

  Aktuella kursdatum »

  Läs mer
 • Anusara fortsättning

  Vi jobbar utifrån Anusarans principer i ett flöde med fokus på andning, närvaro och glädje.

  I den här klassen förväntas du har en stadig yogapraktik då vi kommer utmana oss i lite mer avancerade positioner.

  Nivå: Fortsättning-avancerad

  Läs mer
 • Core - ryggfokus

  Denna klass är en terapeutisk Hatha Yoga klass.

  Den syftar till att stärka din relation till ditt core, hitta rörelsemönster som fungerar för din rygg och gör den starkare.

  Läs mer
 • Hatha Basic

  En klass där vi fokuserar extra mycket på grund och teknik i yogapositioner som bygger styrka och sträcker ut kroppen. Nivå: Nybörjare

 • Hatha flow

  En dynamisk yogaklass där vi synkroniserar andning och rörelse. Vi håller positioner för att grunda och linjera kroppen och flödar från en position till en annan.

  Vad är skillnaden mellan Vinyasa flow och Hatha flow?

  I Vinyasa flow bygger man upp sekvenser som man sedan flödare igenom.

  Hatha flow länkar man ihop positioner och hittar djupare in i positionen med hjälp av andetagen, men man bygger inte upp sekvenser.

  Läs mer
 • Restorative, lugn yoga

  En närande yogaklass där vi låter kroppen och sinnet få slappna av. Vi stannar länge i välgörande positioner och använder bolster och filtar för att hjälpa kroppen att släppa på spänningar och bli mjukare och smidigare och vi riktar fokus djupare inåt i sinnet. Nivå: Alla

  Detta är ett mycket bra komplement till din mer dynamiska yogautövning och kan även vara din huvudutövning om du känner dig sliten, stressad eller är skadad. I klassen ingår också inslag av meditation och pranayama (andningsövningar) som du även kan använda i vardagen för att motverka stress. 

  Läs mer
 • Yinyoga

  En yogaklass där vi liksom i den lugna yogan stretchar musklerna på djupet i ett lugnt tempo men med fokus på att mjuka upp bindväven, det som omger musklerna. Nivå: Alla

  Klassen kan också ha ett inslag av Yang, mer fysiska positioner och flöde för att få upp energin.

  Läs mer
 • Vinyasa flow

  I Vinyasa flow bygger vi upp en sekvens och flödar därefter igenom den flera gånger, för att skapa energi och meditation i rörelse till skön musik.

  Vi uppmuntrar både till utforskande och till modifieringar och klassen passar därför utmärkt både för dig som är erfaren och för dig som inte har yogat så länge, dock ej lämplig för absoluta nybörjare.

  Läs mer
 • Virya yoga 1

  Här yogar vi efter Viryayogans modulflöde i nivå 1 och lär oss grundtekniker inom andning, asanor (yogaställningar) och meditation. Nivå: Nybörjare

  En närande yogaklass där vi låter kroppen och sinnet få slappna av. Vi stannar länge i välgörande positioner och använder bolster och filtar för att hjälpa kroppen att släppa på spänningar och bli mjukare och smidigare och vi riktar fokus djupare inåt i sinnet. 

  Läs mer
 • Virya yoga 1-2

  Här yogar vi efter Viryayogans modulflöde i nivå 1-2. Nivå: Nybörjare-fortsättning

  Här yogar vi efter Viryayogans modulflöde i nivå 1 och lär oss grundtekniker inom andning, asanor (yogaställningar) och meditation.

  Läs mer
 • Virya yoga 2-3

  Vi yogar utifrån Virya yogans modulsystem nivå 2 och 3, med mer avancerade asanor. Nivå: Fortsättning-avancerad

 • Virya flow

  Vi yogar utifrån Virya yogans alla modulsystem (1-3) i ett snabbt flöde utan uppbrott och demonstrationer. Nivå: Fortsättning-avancerad

 • Virya vinyasa

  I den här klassen får du upp pulsen genom att yoga till någon av viryayogans tre vinyasasekvenser där positionerna flätas in varandra. Nivå: Fortsättning

  Ibland jobbar vi dynamiskt mellan två-tre positioner och ibland byggs klassen upp position för position för att sedan återupprepas flera gånger. Kul och svettigt!
  Läs mer
 • Inversions

  This a mixed level class for people who would like to safely incorporate inversions and hand balancing into their regular yoga practice.

  The class will be taught in order to meet a variety of levels from beginners to experienced with the focus, fore and foremost ,on safety and respect for one's body at all times while honouring one's own limitations.
  Läs mer
 • Acro yoga

  AcroYoga är en lekfull blandning av yoga, thaimassage och akrobatik.

  All flygning sker i grupper om tre; bas, flygare och säkrare. Övningarna utförs i par eller i grupp och vi tränar balans, närvaro och tillit genom att vara varandras redskap.

  Läs mer
 • Meditation

  Vi sitter två meditationpass med gående mediation emellan. Under första sittpasset har vi guidad meditation i medveten närvaro här och nu. Nivå: Alla

 • Rehabyoga

  Det riktar sig främst till dig som vill få ökad kroppsmedvetenhet eller dig som vill komma tillbaka och stärka upp kroppen efter en skada eller sjukdom.

  Genom Rehab Viryayogans system och metoder arbetar vi till stor del med repetativa, dynamiska stärkande och mobiliserande övningar (ledspecifikt eller helkroppsröresler) synkroniserat med andningen. Detta med syfte att ge dig verktyg som kan förbättra din kroppskontroll och på så vis hjälpa dig i din vardag och din övriga rörelseträning.

  Varje vecka har ett skilt fysiskt fokus.

  Alla nivåer

  Läs mer
 • Embodied flow

  is a continuum of movement and expression that draws from the discoveries of various hatha, tantric and somatic movement systems in order to experience yoga as a living art form.

  Embodied Flow™ provides the technology for a deep sense of ease, strength and connectivity in the human form. This in turn, empowers the practitioner to be their own greatest teacher as they expand, integrate and facilitate awareness in their entire body-mind. 

  Embodied Flow™ was created by Tara Judelle and Scott Lyons.

   

  Läs mer
 • Elevate

  Denna klass är för dig som vill ha lite mer och som behärskar grunderna och alignment.

  Här kan du förädla, förfina och förhöja din yogapraktik. Vi arbetar temabaserat och utvecklar teknik och praktik gällande asana, pranayama, kriya och meditation.

  Passar den vana utövaren som önskar ett pass där både knopp och kropp tränas.

  Läs mer

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Måndag: 09.00-19.30
Tisdag: 09.00-19.30
Onsdag: 11.00-19.15
Torsdag: 09.00-19.30
Fredagar:09.00-17.00
Lördagar: 09.30-13.30
Söndagar: 10.30-17.30

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna