• Hitta oss på:
  • Språk:

Sandra Pandevski

Sandra gick sin första utbildning 2009 inom Global yoga. Därefter flyttade hon till Barcelona för att undervisa och njuta av jordens vackra platser. Hon instuerade i parker och på studio, samt utbildade sig inom Vinyasa med Simon Park. Två år senare kom hon hem till Sverige för att satsa på kärleken till yogan och utbilda sig inom PT yoga.

I dagsläget undervisar hon så mycket som möjligt samt håller i utbildningar. Sandra slutar aldrig att inspireras och går på workshops regelbundet för lärare såsom Shiva Rea, Bryan Kest, Jonathan Monks, David Regelin, Susanna Garcia Blanco.
Hennes klasser är energiska och lekfulla med ett fokus på att hitta in till din kärna. Hon tar med dig på en resa, där hon är er guide men det mesta finner ni själva, inom er.

Sandra om yoga:
Yogan är en stor del av mitt liv idag, och anledningen varför jag möter mattan dagligen är för att den får mig att finna en styrka jag inte visste fanns. Den hjälper mig att finna nuet och stärker min fysiska och mentala hälsa. Yogan handlar inte om ett mål jag vill nå utan om en resa utan slut. Detta har stor betydelse för mig eftersom många andra ting i livet kräver mål och avslut.

Sandra Pandevski undervisar i följande kurser: Vinyasa flow, Yinyoga

Yogashakti

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM

E-post: info@yogashakti.se
Tel: 0707-906 906

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna