• Hitta oss på:
  • Språk:
Om Yogashakti

Om YogaShakti

YogaShakti är en mötesplats för glädje, kreativitet och energi på Timmermansgatan 10, nära Mariatorget.

Hos oss kan du framför allt utöva Anusara och Viryayoga - två yogaformer som lägger stor vikt vid biomekanik och kroppsförståelse samt har en grundtanke att yoga är kul! Vi hoppas att du med yogan ska just finna den glädjen inom dig själv och i din kropp!

YogaShakti drivs av Helena Wintre

Anusarayoga

Anusara betyder på sanskrit "att flöda med grace", "följa flödet" och "att följa ditt hjärta". Yogaformen grundades av John Friend 1997 och är idag en av USA's mest populära yogaformer. Anusarayoga är ett kraftfullt Hatha Yoga system som förenar Tantrisk filosofi att se det inneboende goda inom och runt omkring oss, med Anusarans "Universal Principles of Alignment™" - hållningsprinciper som gör yogapositionerna stabila och säkra.

Anusaran är en fysiskt utmanande, dynamisk yogaform där vi jobbar med Hatha yogans stora variation på positioner som gör din kropp rörligare och starkare. Med Anusarans hållningsprinciper kommer du att upptäcka att din kropp kan och orkar mer än du tror! Framför allt syftar Anusaran till att öppna upp din kreativitet, kraft, energi och ditt hjärta för att få tillgång till den unika kraft som finns inom oss alla.

Viryayoga

Viryayoga är en dynamisk yogaform framtagen av Josephine Selander. De tre olika yogaserier som Josephine tagit fram är baserade på hennes erfarenheter som dansare, som yogalärare och från träningsvärlden. Utifrån det har hon, tillsammans med naprapaten Malin Flinck, sökt att hitta ett program som med minimerad skaderisk systematiskt både stärker och mjukar upp kroppen steg för steg. Virya betyder på sanskrit, entusiasm, energi eller, kraft, och tanken med Viryayoga är att den just ska ge kraft och energi. Entusiasm, syftar till förtjusning och lekfullhet och det inspirerar förhoppningsvis till experimentlusta och till att ge sig ut på upptäcksfärd i kroppens och sinnets landskap.

Yogashakti

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM
Tel: 0707-906 906

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM
Tel: 0707-90 67 87


E-post: info@yogashakti.se

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna