• Hitta oss på:
  • Språk:
Taktil massage

Taktil massage

Taktil Massage är en djupavslappnande beröringsmassage med lätta bestämda strykningar över kroppen enligt ett visst mönster. Hela kroppen masseras mjukt från topp till tå med rikligt med varm olja. Massagen är även effektiv mot sömnproblem, stress, oro, smärta, magproblem, fibromyalgi m.m.

Har du på grund av smärta svårt att gå på vanlig massage är den taktila massagen ett bra alternativ för dig.


Huden är vårat största organ och det är nära kopplat till vårat nervsystem och i forskning har det visat sig att med taktil massage ökar vi på produktionen i kroppen med oxytcin, vårat eget lugn och ro hormon. Effekten av hormonet är att vi blir mer mentalt lugna och avslappna i kroppen, lik en antistressreaktion i vår kropp. Forskning påvisar också att stresshormonet kortisol minska.


Effekterna av den taktila massagen är många. Man ser också att den bl.a. kan ge bättre sömn, befrämjad läkning, förbättrad mag- och tarmfunktion, utrensning av slaggprodukter, stärkt kroppsuppfattning, stärkt självkänsla, stärkt balans (både fysisk och psykisk) 

  • TAKTIL MASSAGE
    700 kr, 70 min
  • KOMBO MASSAGE, Taktil med eteriska oljor
    750 kr, 70 min

BOKA
Telnr: 0708 - 42 52 18
Mejl: ywonnekallstrom@hotmail.se

Vi börjar med att välja ut max 4 st oljor som jag droppar och masserar ut längs med ryggrad och rygg och fötter, därefter lägger jag på varma stenar som får hjälpa de eteriska oljorna att gå in i kroppen snabbare och öka dess effekt.

Jag använder endast young livings eteriska oljor, de är mycket kontrollerade och rena.

Massage med eterisk oljor sägs vara mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna dvs. läkande örter och växter.


De får ligga där under tiden jag ger taktil massage på ben och fötter. Därefter plockas stenarna bort och jag fortsätter ge en taktil helkroppsmassage.
Jag använder endast young livings eteriska oljor. Massage med eterisk oljor sägs vara mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna dvs. läkande örter och växter.

Några ord om behandlingen:

" TACK  Ywonne för en fullkomligt magisk massage! Du lyckades samla ihop alla mina spretiga kroppsdelar till helhet igen, TACK! Kan inte annat än att varmt rekommendera eder taktila massage. Vilken upplevelse!"
" Fantastiskt  avslappnade! Med lätta händer säger Ywonne till muskelspänningar att släppa. Långt ifrån kiropraktorn eller naprapatens hårda tag och väldigt skönt. Somnade, eller gick in i någon slags dvala, så hjärnan fick också avslappning. Tack Ywonne"
"Super avslappnande, skönt, man känner sig väldigt kärleksfullt omhändertagande. Jag rekommenderar det starkt!! tack än en gång!"

 

 

Yogashakti

Högbergsgatan 30A
116 20 STOCKHOLM
Tel: 0707-906 906

Timmermansgatan 10
118 25 STOCKHOLM
Tel: 0707-90 67 87


E-post: info@yogashakti.se

Öppettider

Slussen, Högbergsgatan 30A:
Mån-tors 09.00-20.00
Fre: 09.00-19.00
Lör: 09.00-17.00
Sön 10.00-18.00

Mariatorget; Timmermansgatan 10

SOMMARTIDER: Enligt schema resp studio

 

Dela

Få nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress

Producerad av

Sajtkonsulterna